Hír: Sport Ju jitsu Magyar bajnokság, Jászberény – 2017. november 4.
(Kategória: Friss Hírek)
Beküldte: shogun
kedd 07 november 2017 - 01:24:00

Egyesületünk, a Budapesti Bud és Mozgásművészeti Egyesület Harcművész Szakosztálya idén 18 fővel nevezett 17 kategóriában a Jászberényben megrendezésre kerülő Magyar-bajnokságon.


Most első alkalommal a már megszokott Fighting System nevezéseken kívül két párosunk indult a Duo Start System versenyen.
Sportolóink küzdelmei igencsak eseménydúsra sikerültek. A kategóriákban induló versenyzők általában nagyot fejlődtek az elmúlt évben, így derekasan meg kellett küzdenünk a sikerért.


Láthattunk csodálatos Ipponokat, gigászi küzdelmeket, hatalmas dobásokat, fergeteges földharcokat. Ám versenyzőink rendkívül elszántan állták a sarat, és az előbb említett ipponok, dobások és földharctechnikák jelentős részét ők hajtották végre.


A versenynek külön érdekessége volt a Masters (35+) korosztály versenye, melyre idén először lehetett nevezni. Mesterünk, Shihan Ziegler Csaba is pástra lépett és a nézősereg igencsak hangos szurkolása közepette verekedte el magát a dobogó legfelső fokáig.


Örömmel jelenthetem, hogy a végeredmény nagyon eredményesre sikerült.
A verseny végére avathattunk 9 Magyar bajnokot, 4 Magyar bajnok második helyezettet, 3 harmadik helyezettet és 1 negyedik helyezettet.

GRATULÁLUNK minden versenyzőnknek!
A hír megtalálható itt: BBME - Judo, Ju jitsu
( http://www.aiki-jitsu.hu/aiki-jitsu/news.php?extend.101 )