hétfő 13 október 2014

G4 Globál Grappling - Eredmények a Ju jitsu szakosztály tagjaitól

Posted on hétfő 13 október 2014 - 11:07:54  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Ezen az októberi napon két bátor harcosunk indult neki a ju jitsu Dojónk képviseletében Hatvanba. Bár mindkettn indultak már 1-1 alkalommal versenyen mégis, ebben a szabályrendszerben ez volt az első megmérettetésük.

Jó néhány ellenfél ellen kellett elszántan és okosan küzdeniük, amit remekül oldottak meg.
Így sikerült az országos verenyen 2 ezüst érmet szerezniük.

Gratulálunk Wiegand Marci és Egri-Rónay Benjamin!!!!!

Ju jitsu a Grapplingon
csütörtök 18 szeptember 2014

Nyári táborok, bemutatók, sportnapok fotói

Posted on csütörtök 18 szeptember 2014 - 09:23:22  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Felkerületk honlapunkra az eddig megrendezett események fotói. Az alábbi linkeken követkenül megtekinthető a mintegy 2000 kép.
Jó szórakozást!

MSzSz Családi Sportnap Judo, Ju jitsu és Iaido
2014.08.09


Felnőtt Nyári Okinawa Kobudo, Chi ryu Aiki-jitsu, Judo és jiu jitsu edzőtábor
2014.08.03. - 2014.08.09.


Auchan Sportnapi Iaido és Okinawa Kobudo bemutató
2014.07.02


Gyerek Nyári Jiu jitsu, Judo és Okinawa Kobudo edzőtábor
2014.07.28 - 2014.08.02.


Edzőtábor a Hombo Dojoban, Chi ryu Aiki-jitsu, Okinawa Kobudo
2014.05.


Gyerek Okinawa Kobudo edzésen
2013


szerda 17 szeptember 2014

A tizenévesek önvédelmi jiu jitsu edzése kiemelt célunk

Posted on szerda 17 szeptember 2014 - 09:02:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

szerda 10 szeptember 2014
Szeptember 7.-én vasárnap Judo, ju jitsu (jiu jitsu) és Okinawa Kobudo stílusokban oktattuk az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a Magyar Szabadidősport Szövetség által rendezett XVI. Coca cola Családi Sportnapon.


A rendezvény rendkívül színvonalas volt, rengeteg részvevővel. Bár a reggel elég esősen kezdődött, de az időjárás egész nap kegyes volt a részvevőkhöz.
Legalább 8 órát töltöttünk tatamin, az érdeklődők megállás nélkül váltották egymást. Volt olyan résztvevő is, aki a Judo, a Ju jitsu és a Kobudo szépségeibe is egyaránt belekóstolt.
Egyesületünk tanítványai is szép számmal meglátogatták standunkat, nem kis örömünkre szolgált, hogy mindenki segített egy kicsit az oktatásban.

Végül a rendezvény hivatalos zárási ideje után majdnem 1 órával tudtunk lejönni a tatamiról, de akkor is csak azért, mert körülöttünk már mindenütt lebontották a sátrakat.

Fényképek késöbb!

kedd 26 augusztus 2014

Felnőtt nyári szeminárium shihan Johnny Bernaschewice vezetésével -beszámoló

Posted on kedd 26 augusztus 2014 - 18:04:36  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Amikor a shihan Magyarországra érkezik, az minden évben egy rendkívüli esemény az életünkben. Ilyenkor mindig ellát minket rengeteg technikával, remek tanácsokkal. A napi 4 edzés embert próbáló feladat mindannyiunk számára, de mivel ez az év fénypontja, így mindenki teljes erőbedobással dolgozott.

Mindig csodálkozva szemléljük azt a könnyedséget, amivel a shihan korát meghazudtoló gyorsasággal végrehajtja a technikákat. Persze aztán utána csinálni már nem annyira egyszerű. Mindig van egy apró mozdulat, amit nem sokan vesznek észre. Még jó, hogy mestereink, sensei Ziegler Csaba és sensei Lőrinci István is sokat tudtak segíteni nekünk a rájuk kiszabott technikák gyakorlása közben.

Az edzések témája elégé változatos volt. Az ütés-rúgás küzdelmek mellet az Okinawa Kobudo, a Chi ryu Aiki-jitsu, az Iaido és a Judo technikáiból kaptunk alapos oktatást.

Az utolsó este bográcsozással egybekötött beszélgetésekbe fogtunk, ami mindenki számára pihentetően hatott, nem tudva a másnap ránk váró megpróbáltatásokról.

Másnap olyan történt, ami még sohasem a felnőttek táborai alatt. MINDENKI övvizsgázott Chi ryu Aiki-jitsu stílusból, ami a mesterünk és a shihan vélekedése szerint nagyon jól sikerült.

Ez volt a méltó zárása a mögöttünk álló időszak odaadó munkájának.

Képek nemsokára!
Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 

Régebbi híreink

Hírkategóriák