szerda 30 november 2016

Új videó! Okinawa Kobudo bunkai, Bo -Sai elleni küzdelem

Posted on szerda 30 november 2016 - 11:53:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Új videót készítettünk Okinawa Kobudo edzésen, mely a Bo és a Sai küzdelmét mutatja be.
Jó szórakozást!


szombat 19 november 2016

Brazil Jiu jitsu Hungarian Open Magyar Bajnokság 2016. november 12.

Posted on szombat 19 november 2016 - 02:53:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Magyar bajnokot avathattunk a 2016. november 12.-én rendezett Brazil Jiu jitsu Hungarian Open Magyar Bajnokságon Muzsai Nimród személyében, aki 41 kg-ban, az U15 korcsoportban szerezte meg ezt a címet nagyon elszánt, technikás küzdelmekkel.

A verseny a Magyar Sport Jiu jitsu Szakszövetség hivatalos newasa (földharc) küzdelmeinek magyarbajnoki fordulója is volt egyben, így a bajnokok már számításba jönnek a Magyar Jiu jitsu válogatott keretének összeállításánál, akik hazánkat fogják képviselni a nemzetközi versenyeken, Európa és Világbajnokságon a jövő év folyamán.

Gratulálunk az eredményhez!
vasárnap 13 november 2016

Iaido seminárium Shihan Trevor Jones vezetésével

Posted on vasárnap 13 november 2016 - 04:11:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

A múlt hét végén (okt. 14-16.) Iaido szemináriumon vettem részt Shihan Trevor Jones vezetésével, aki Shihan Johnny Bernaschewice és Shihan Kathrin Siggelkow meghívására érkezett a Honbu Dojoba. Felejthetetlen élmény volt a senseiekkel, barátokkal együtt edzeni Európa minden tájáról, rengeteg új tudást kaptunk. Edzéseinken folyamatosan gyakorolni fogjuk. Köszönöm mindezt!

Jiu jitsu Magyarbajnokság 2016. november 5., Jászberény

Posted on vasárnap 13 november 2016 - 04:02:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Amíg mesterünk, Sensei Ziegler Csaba a többi bíróval vállvetve vezette a küzdelmeket, addig két versenyzőnk harcolt egyesületünk képviseletében a 2016. november 5.-én a Magyar Sport Jiu Jitsu Szakszövetség által rendezett Magyarbajnokságon.
Muzsai Nimród, az U15 korcsoportban Sport Jitsu "C" küzdelemben I. helyet, Gí földharcban II. helyet, Fighting Systemben II. helyet szerzett.
Muzsai Huba, az U12 korcsoportban Sport Jitsu "C" küzdelemben II. helyet, Gi földharcban III. helyet, Fighting Systemben III. helyet szerzett.

Ezzel egyesületünk megkezdte versenyzését az új versenyszabályok szerint, előfutáraként annak a hatalmas munkának, amit többi tanítványunkkal együtt végzünk, hogy a tavaszi versenyszezonra teljesen felkészülve vághassunk neki a megmérettetéseknek.

GRATULÁLUNK a szép eredményekhez!
kedd 11 október 2016

Kitartás

Posted on kedd 11 október 2016 - 11:52:00  by shogun   Nyomtatóbarát változat 

Napjainkban mindenkit szőnyegbombázás szerűen terítenek be a különböző ajánlatok a sportlehetőségekkel, edzőtermekkel, edzésprogramokkal és szabadidős elfoglaltságokkal kapcsolatban.

Ez korunk nagy ajándéka fiataljainak számára. Sokan gondolják úgy, hogy „jaj de jó, akkor mindent kipróbálhatok, és majd ami tetszik, azt fogok sportolni”. De vajon ez tényleg ajándék? Vajon mindenki számolt azzal, hogy ezzel mi mindent tanít még meg?
Ha valaki a gyermeke sportolását szeretné ilyen módon megoldani, akkor valamit elfelejt. Tény, hogy a gyerek mindent ki fog próbálni, és annyi mindet csinál a
Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 

Régebbi híreink

Hírkategóriák