Napközis Gyerek nyári tábor, 2019 08 12-16., Nagykovácsi – Beszámoló

Egyéb, Friss Hírek

Napközis Gyerek nyári Ju-jitsu táborunkat hagyományosan megrendezzük már több, mint tíz éve minden nyáron az 5-13 éves korúak számára. Idén kicsit megviccelt minket az élet, így utolsó pillanatig bizonytalan volt a helyszín, míg végül Nagykovácsiban találtunk nekünk megfelelő termet.

A tábor minden napa tartalmasra sikerült, a résztvevők nagy lelkesedéssel dolgoztak minden nap, szemük előtt lebegve a pénteki övvizsga.

Az edzések között volt alkalmunk elég időt tölteni játékra is, bár az első nap mintha egy kicsit túl nehézre sikerült, mert este hárman is úgy nyilatkoztak, hogy másnap nem akarnak jönni. Persze másnap reggel mind ott voltak, mert egy igazi harcos így csinálja és utána nem is fordult ilyen elő.

Az ebédeket a közeli étkezdében oldottuk meg, mindenkinek nagyon ízlett egyetlen kivétellel, de neki teljesen mindegy mit tettünk oda, semmi sem volt jó.

Az utolsó napon eljött a várva várt övvizsga. A táborozók derekasan kitettek magukért. Olyan magas színvonalú övvizsgákat láthattunk, ami magasan a saját övüknek megfelelő szint  fölött volt.

Ezért érdemes volt végig csinálni egy ilyen nehéz tábort.

Vélemény, hozzászólás?