I. Budapest Open Sport Ju-jitsu Nemzetközi verseny, 2018 április. 7.

Friss Hírek

Április 7.-én az I. Budapest Open Sport Ju-jitsu Nemzetközi versenyen vettek részt sportolóink. A verseny 11 ország közel 600 versenyzőjének részvételével zajlott. A hangulat kitűnő volt, köszönhetően a szervezőknek és a közreműködő bíróknak, informatikusoknak, segítőknek, asztali asszisztenseknek és még rengeteg segítő kéznek és embernek, akik energiát nem kímélve, lankadatlan lelkesedéssel dolgozták végig a teljes napot. Köszönet nekik érte!

Egyesületünket a Budapesti Budo és Mozgásművészeti Egyesületet 13 versenyző képviselte. Nagy részük életében először lépett tatamira külföldi ellenfél ellen. A küzdelmek igencsak hősiesre sikerültek, többen meghátrálni kényszerültek a túl erős ellenfelekkel szemben. Ezt az alkalmat arra szántuk, hogy tapasztalatot szerezzünk a további készüléshez főleg, hogy ősszel mind a 8 válogatottunknak tatamira kell lépni Európa- illetve Világ-bajnokságon.

A JJEU vezetőivel a verseny után városnézést tartottunk Budapesten.

A versenyen elért sikereink bíztatóak a jövőre nézve. Minden korosztályban sikerült szereznünk érmet, amiben elindultuk, ami azt mutatja, hogy jó irányba halad az a képzés, amivel készülnek versenyzőink.

Összesen 7 érmet szereztünk, 3 arany és 4 bronz formájában. Arany érmet szerzett: Stanford Zsuzsa, Gráner Levéd, Muzsai Nimród, bronzérmet szerzett: Nagy Dominik, Indig Ákos, Bajári Domonkos, Muzsai Huba.

Gratulálunk minden versenyzőnknek!!!!

 

Vélemény, hozzászólás?