Évzáró buli a harcművészekkel!

Friss Hírek

Mint minden évben, idén is összejöttünk az utolsó edzések után az év lezárására. Idén, volt mit ünnepelnünk, de erről másik cikkünkben lehet részletesebben olvasni.

Az ilyen rendezvényünkre gyakran látogatnak el azok a tagjaink is, akik, bár nem tudnak részt venni az edzéseinken, de lélekben velünk vannak. Most is több, számunkra kedves látogatót fogadtunk.

Több, mint 40 tagunk tudott eljönni és mindenki igyekezett gondoskodni a legjobb hangulatról. Nem is csoda, hisz a nagy teljesítményeket mindig nagy ünneplés követ. Vezető mesterünk, Shihan Ziegler Csaba itt jelentette be, hogy a 2018 évben eddig 8 fő jutott be a Magyar Sport Ju jitsu válogatottba, ami a 2017 évinek pont a duplája.

Így az egyesületünkből a válogatottba kerültek névsora: Vida János, Indig Ákos, Gubacsi Zalán, Metz Dániel, Egri-Fischer Lola, Egri-Rónay Benjamin, Stanford Zsuzsanna és Ziegler Csaba.

Ez a hír nem kis feladatot fog jelenteni a jövő évben a felkészítő mestereinknek és a versenyzőinknek nemkülönben. Nem is beszélve arról, hogy még 4-5 tagunk képes elérni a válogatottság szintjét és a fiatalabb korcsoportok tagjai is szép számban hozzák a bajnoki címeket, előre vetítve a jövő eredményeit is.

De addig is jó volt egy kicsit együtt ünnepelni, beszélgetni. A kemény munka pedig januárban újra elindul minden tagunk és versenyzőnk számára. Bár a feladtok nagy részét sejtjük, de arról pontos terv csak vezető mesterünk fejében található meg. Szóval lesz dolgunk!

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben, harcművészetben gazdag Új Esztendőt Kívánunk mindenkinek!

Találkozunk a teremben 2018. január 3.-tól!

Vélemény, hozzászólás?